Златибор убедљив против Слободе

10/09/2018

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, 6. коло

СЛОБОДА – ЗЛАТИБОР 0:3 (0:2)

Градски стадион у Ужицу. Гледалаца: 1000.

Стрелци: Вујић у 17, Видић у 19. и 54. минуту

Жути картони: Петровић (Златибор)

Судија: Судија: Данило Јеремићи. Помоћници: Милош Караџић, Дејан Трифковић (сви Београд).

СЛОБОДА: Минић, Ађуру, Илић (59. Маркићевић), Тишма (27. Микетић), Јездимировић, Ристић, Лазовић, Гаврић, Барбоса (76. Филиповић), Митровић, Обреновић.
ЗЛАТИБОР: Дивац, Радуловић, Павловић (76. Поткозарац), Вујић (82. Грбовић), Видић, Јокић (87. Живановић), Ћировић, Петровић, Миличић, Анђелковић, Драгачевић.

Без петорице стартера, са којима се Слобода растала пре неколико дана, Ужичани су деловали немоћно против Златибора у чијим редовима неколико играча има суперлигашки квалитет.

За 90 минута Слобода је само једном опасније припретила. У 20. минуту, после соло продора Обреновића уследио је млак шут ка голу. У других 45 минута неспешне покушаје шутева из даљине имали су Микетић и Ристић.

Од почетка играло се по диктату Златибораца, ређале су се шансе пред голом дебитанта Минића који је капитулирао два пута за мање од три минута. Неодлучност одбране Слободе у 17. минуту искористио је Вујић и довео госте у вођство. Нису се дефанзивци Слободе прославили ни у 19. минуту, Видић је надмудрио двојицу и натерао Минића да по други пут вади лопту из мреже. У првом полувремену Златибор је имао још четири добре прилике за гол.

Гости су у другом полувремену дошли и до трећег гола. Центрирану лопту Видић је главом спровео у небрањени део мреже.

  • све фотографије
  • Слобода - Златибор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прва лига Србије