Службена страница фудбалског клуба Слобода Ужице
Реми омладинаца против Борца

Реми омладинаца против Борца

ПРВА ОМЛАДИНСКА ЛИГА ФС РЗС – 4. коло

СЛОБОДА – БОРАЦ 2:2 (1:0)

Игралиште у Крчагову – Гледалаца: 50. Судија: Ненад Ђорђевић (Гуча).

Стрелци: Илић у 31. и 90+4. ( из једанаестерца) за Слободу, Берак у 51. и Илић (из једанаестерца) у 80. минуту за Борац.

Жути картони: Савић, Цаковић (Слобода), Радосављевић, Марковић, Н. Ковачевић (Борац).

СЛОБОДА: Цвијовић, Вранић (од 69. Торбица), Савић, Павловић, Цаковић, Илић, Томић, Маркићевић (од 62. Стаменић), Глишовић, Старчевић, Рашковић.

БОРАЦ: Ћаловић, Недељковић, М. Јелић, Саковић, Боришић, Радосављевић, Бојовић, Марковић (86. В. Ковачевић), Илић (88. С. Јелић), Берак (од 90. Пантовић), Н. Ковачевић.

Слободиних добрих пола сата игре, после нереализованих шанси Илића, Старчевића и Маркићевића, крунисано је водећим голом. Центрирану лопту прихватио је Денис Илић на другој стативи и прецизним шутем савладао Ћаловића.

До одласка на одмор гости су имали две прилике (Н. Ковачевић, М. Илић) али се сигурним интервенцијама истакао голман Цвијовић.

Гости су изједначили после гужве у шеснаестерцу у којој се најбоље снашао Берак. После неколико полушанси пред оба гола, у 80. минуту, по процени судије Ђорђевића, Цаковић је на ивици казненог простора скривио пенал на Марку Илићу, који је са беле тачке донео предност Чачанима.

Офанзива Слободе уродила је плодом у четвртом минуту надокнаде времена. Бојовић је играо руком у свом шеснаестерцу, а Денис Илић најстрожију казну претворио у погодак.

После четвртог кола, Слобода је на четвртом месту са осам бодова. Водећи Металац из Г. Милановца има девет бодова.

Затвори
Цвијовић Филип
98
Секулић Милош
13
Цветић Александар
27
Маркићевић Димитрије
28