Службена страница фудбалског клуба Слобода Ужице
Рад – Слобода 2:0 (0:0)

Рад – Слобода 2:0 (0:0)

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ: 2. коло

Помоћни терен ФК Рад. Гледалаца: 50. Судија: Бора Маринковић (Београд)

Стрелци: Чарапић у 70. и Јевтић у 75. минуту.

РАД: Нешић, Црвенковић, Ђорђевић (74. Радовић), Ђоровић, Милишић (76. Максимовић), Мирковић, Јовановић (46. Чарапић), Васиљевић, Радојичић (60. Јевтић), Дељанин (60.Максимовић), Драговић

СЛОБОДА: Вујичић, Гудурић, Врбић, Рељић (73. Крстовић), Радојевић, Тешић, Шопаловић (90. Лакетић), Јаковљевић (83. Јањић), Бјелановић (60. Маринковић), Опачић (41. Опарица), Митровић.

Кадети Слободе пропустили су прилику да се из Београда врате са три бода. У првом полувремену нису искористили неколико шанси које су могле да одреде крајњи исход утакмице. На почетку Митровић је био у изгледној позицији, али акцију није завршио ударцем. Затим је Шопаловић предухитрио одбрану Рада, њевог шут погледом је испратио и голман Нешић, а лопта је завршила поред стативе. У финишу првог полувремена, Јаковљевић у стопостотној шанси погађа голмана Рада, у наставку акције шутира Митровић а статива спречава погодак.

Уз једну из првог полувремна, Рад је на почетку других 45 минута имао још две прилике. Одлука о победнику пала је у пет минута. Два пута одбрана Слободе није реаговала правовремено и резервисти Рада Чарапић и Јевтић завршавали су акције поготцима.

Утакмицу је посматрао Божидар Опачић, спортски директор Слободе:

-Играли смо много боље него у првом колу, пропустили смо превише прилика. Врујем у напредак тима, али да би били конкурентнији најбољим кадетским тимовима у Србији морамо се појачати.

Затвори
Цвијовић Филип
98
Секулић Милош
13
Цветић Александар
27
Маркићевић Димитрије
28