Мотивација на максимуму

10/08/2018

Иако је Слобода остала без два значајна појачања тренер Милан Босанац верује у позитиван резултат у Крагујевцу

Тек што су урађене прве фотографије у новом дресу, Никола Илић и Младен Лукић, фудбалери које је Пролетер уступио на позајмицу Слободи, вратили су се у Нови Сад. Пошто се ради о играчима средине терена, где је Ужичанима потребан додатни квалитет, тренер Милан Босанац нашао се у проблему пред првенствену премијеру у Крагујевцу. На срећу два проверена играча Лука Шарац и Зоран Марушић лиценцирани су и биће у комбинацији за меч са Радничким 1923.

-Рачунали смо на Илића и Лукића, али мораћемо да тражимо друга решења за места у везном реду. Ово нас не сме пореметити пред утакмицу са Радничким 1923. Уиграни смо у свим линијама и спремни за првенствене изазове.

Босанац истиче да прво коло увек доноси неочекиване резултате и да су у предности екипе које су сачувале играче из претходне сезоне, што није случај са Ужичанима и Крагујевчанима.

-Нашли смо се у сличној ситуацији. Довели смо велики број играча, почињемо сезону са знатно измењеним играчким кадром. То уноси додатну дозу неизвесности у овај дуел, биће занимљиво публици да види како функционишу нови састави Радничког 1923 и Слободе.

У односу на последњи припремни меч са Борцем, у тиму Слободе не би требало очекивати много промена.

-Верујем у екипу. Сваки играч Слободе има довољно мотива да пружи максимум и допринесе да позитивним резултатом отворимо сезону. – порука је стратега Слободе пред сусрет на „Чика Дачи“.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прва лига Србије