Бoрбеношћу и истрајношћу до позитивног резултата

09/08/2018

Ђорђе Андрић, бек Слободе, верује у позитиван резултат против Радничког 1923

Ђорђе Андрић један је од малобројих фудбалера Слободе из претходне сезоне који је остао у клубу. И у новој сезони, прво је решење за позицију десног бека. С обзиром да је пре годину дана у Слободу стигао из Радничког 1923, можда је најбољи саговорник пред предстојећи сусрет са Крагујевчанима на „Чика Дачи“.

И Раднички 1923 је као и Слобода летос променио стручни штаб и скоро комплетан играчки кадар. Каква је Ваша процена квалитета суботњег противника?

-Дошао им је тренер Дарко Тешовић, чији дечаци поникли у Партизану, са којима је претходне сезону провео у Новој Пазови, су приступили Радничком 1923. Имаће доста младу екипу, а од старијих, ту су моји некадашњи саиграчи Александар Варјачић, Лазар Петровић, Милан Илић… Потенцијал имају, о дометима је рано говорити.

Шта садашњи тим Слободе разликује од оног који је играо претходне сезоне?

-Пролетос смо изборили опстанак на борбеност. Сада смо добили доста добрих, школованих играча. Наша игра ће бити нешто сасвим друго, много течнија, лепша за око навијача.

 

Да ли и ефикаснија, с обзиром на скроман голгетерски учинак у припремним утакмицама?

-Кратко смо на окупу, са сваким тренингом смо ближи игри коју тражи стручни штаб. Мислим да ће све ићи у добром правцу па и реализација.

Како до повољног резултата у Крагујевцу?

-Познат је ривалитет ова два клуба, то значи да нас на старту сезоне очекује дерби. Прво коло доноси доста изненађења, борбеношћу и истрајношћу могли би да обрадујемо навијаче и упутимо им праву позивницу за наредни меч са Новим Пазаром који играмо на нашем стадиону.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прва лига Србије