Слобода поражена у Бачкој Тополи

22/05/2018

ТСЦ 3 – 0 СЛОБОДА

 

ТСЦ: Јоргић, Свитић, Чордашић, Скопљак, Томановић, Силађи, Поњевић, Денковић(Шинковић), Дамњановић(од 85. Галић), Ерак(од 60. Милићевић).

Слобода: Цвијовић, Јездинимирорвић(од 65. Станимировић), Вучковић, Цветић, Таминџић, Живановић од 60. Карадаревић), Андрић, Глишовић, Миркичевић(од 78. Бабић), Ђорђевић, Јовановић

 

ТСЦ је од самог старта кренуо самоуверено, сигуран у себе. Већинским поседом лопте и видно бољом игром већ у 22. минуту долазе до предности. Након одличног продора Огњена Дамњановића са око 6 метара у гол лопту је послао Силађи. Радост публике не стадиону није ни утихнула уследило је ново славље. Штопери Слободе срушили су Дамњановића у казненом простору, судија Стаменковић показује на белу тачку. Димитријевић је одговорност преузео на себе и сигуран са беле тачке повећава предност ТСЦ-а за два гола. До краја првог дела домаћин је имао неколико шанси, али голман Цвивојовић је показао зашто баш он заслужује место на голу. Ни после паузе Слобода није показивала бољу игру, све до 60. минута. Чинило се у неколико наврата да ће Слобода доћи до поготка, али све наде пале су у воду у 90. минуту прелепим голом Шинковића.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прва лига Србије