Службена страница фудбалског клуба Слобода Ужице
Нешовић донео победу Слободи у надокнади

Нешовић донео победу Слободи у надокнади

Слобода – Телеоптик 2:1 (0:0), Градски стадион Ужице. Гледалаца: 500

Од самог почетка утакмице, оба тима су покушавали али без озбиљније шансе за гол.

Други део утакмице је био доста бољи. У 52. минуту, Стојановић је ушао у шеснаестерац гостију, упутио је лопту ка средини где је Нешовић само очешао лопту, довољно промени правац у гол – 1:0.

Голти су до изједначења дошли спектакуларним голом из корнера. Лука Чермељ је лобом изненадио Ђурића, лопта је завршила у мрежи – 1:1.

Уследила је серија узбидљивих покушаја оба тима.  Најпре се Ђурић у 78. минуту сусрео очи у очи са презимењаком из екипе Телеоптика и у спео да га спречи у намери да постигне погодак. У наставку акције Јовић у покушају да стигне до лопте, оборио с леђа једног фудбалера Слободе и зарадио други жути картон.

Само четири минута касније, Телеоптик остаје са два играча мање. У намеру да заустави контру Бенџамина, голман Трнић истрчава из шеснаестерца и руком зауставља лопту. Како је био последњи играч, судија Илић по други пут показује црвени картон.

На гол  је стао штопер Врањанин који је у два пута спасио мрежу боксујући лопту у поље, два пута је Стојановић слабо реаговао пред голом, да би у другом минуту надокнаде Никола Нешовић, шутем са ивице шеснаестерца, послао лопту у горњи угао, што је било неодбрањиво за Врањанина – 2:1.

[easymedia-gallery med=“790″]

Затвори
Цвијовић Филип
98
Секулић Милош
13
Цветић Александар
27
Маркићевић Димитрије
28